Skip to content

Trio Bosklank op het Stadspodium

A 11 Stadspodium

Tot nu toe beleven we weer een mooi seizoen op het Stadspodium, maar wij zijn nog lang niet klaar! We houden de zomer nog even vast en blijven dit weekend in de Mediterrane sferen. Zondag 26 september vult Trio Bosklank het Stadspodium en Stadspark met zwoele Mediterrane klanken. Zien we je daar?
Trio Bosklank
De Portugese sopraan Sara Moreira Marques, Nederlandse klarinettiste Daphne Caffa en Griekse pianist Panos Gklistis vormen samen het Trio Bosklank. De bijzondere klank die ontstaat door het samenvoegen van de stem, klarinet en piano inspireert de componisten tot het schrijven van prachtige verhalende muziek. Trio Bosklank onderscheidt zichzelf door de oneindige interesse in het ontdekken van (nieuw) onbekend repertoire. Daarnaast schrijft Trio Bosklank zelf arrangementen en schromen ze niet om uit hun comfortzone te stappen en nieuwe muziekstijlen uit te proberen. Zo spelen zij geregeld Portugese Fado, Griekse volksmuziek, Nederlandse meezingers, Klezmer, Jazz en muziek uit musicals.

Van plan om langs te komen? Je bent van harte welkom, maar zorg wel dat je in het bezit bent van een geldig Coronabewijs via de CoronaCheckapp. Wij controleren al onze bezoekers op dit bewijs. Geen telefoon? Je mag ons ook je uitgeprinte QR code laten zien. 

Nog meer Nieuws