Skip to content

Zomerse ontmoetingen bij Stadspodium Rotterdam: het seizoen is van start!

017_1309

Het is weer zover! De zon begint te stralen, de dagen worden langer en het Stadspodium van Rotterdam staat te popelen om het nieuwe seizoen in te luiden. Vanaf 19 mei nodigen we jou uit om deel te nemen aan een zomer vol bruisende activiteiten, midden in het hart van onze prachtige stad.

Net als voorgaande jaren beloven we een cultureel programma dat voor ieder wat wils biedt. Van jong tot oud, van dansliefhebbers tot muziekfanaten, bij het Stadspodium vind je een scala aan gratis activiteiten waar je samen kunt komen om te genieten, te ontdekken en te beleven.

Elke zondag yoga

Dit jaar hebben we weer een aantal verrassende programmaonderdelen voor je in petto. Zo is Yoga op ’t Schouwburgplein verhuisd naar ons podium, waar je vanaf nu elke zondag kunt genieten van een rustgevende yogasessie in de buitenlucht. Ontspanning en innerlijke rust gegarandeerd!

Danssalon Fest in augustus

Een andere verandering dit jaar is de vernieuwde opzet van onze populaire danssalons. Tijdens één speciaal weekend transformeren we het podium tot een waar dansfestijn, waar alle denkbare dansstijlen de revue zullen passeren. Van salsa tot tango, van swing tot Afro dance, er is voor ieder wat wils. Dus trek je dansschoenen aan en laat je leiden door de ritmes van de live muziek!

Veel muziek op het podium

Natuurlijk mogen de bijzondere optredens van talenten in de jazz en wereldmuziek niet ontbreken. Ook dit jaar kun je weer genieten van betoverende concerten en verrassende performances die je meenemen op een muzikale reis rond de wereld. Het Rotjekoor treedt opnieuw voor jullie op, en we verwelkomen met trots de talenten van Codarts op ons podium. Daarnaast kun je tijdens North Sea Round Town genieten van spetterende concerten die je meevoeren naar de zwoele sferen van de jazz.

Wil je op de hoogte blijven van ons volledige programma voor deze zomer? Neem dan een kijkje op onze website, waar je alle details kunt vinden. En vergeet niet je aan te melden voor onze nieuwsbrief, waarin we je maximaal vijf keer per jaar op de hoogte houden van alle nieuwtjes en programma-updates.

Dus verzamel je vrienden, familie en geliefden, en maak je klaar voor een zomer vol plezier, avontuur en culturele ontdekkingen bij Stadspodium Rotterdam! We kijken ernaar uit om samen met jou deze bijzondere tijd te beleven. Tot snel op het Grotekerkplein!

Nog meer Nieuws