Skip to content

Een Zomer om te Herinneren!

017_1904

Met de laatste tonen van de muziek echoënd in de lucht en de laatste danspassen nog vers in ons geheugen, is het tijd om samen terug te kijken op een geweldig seizoen bij Stadspodium Rotterdam. Van zwoele zondagmiddagen tot bruisende danssalons, we hebben samen gelachen, gedanst en genoten van de culturele rijkdom die onze stad te bieden heeft.

Dit seizoen was een ware viering van de diversiteit van Rotterdam, met activiteiten voor jong en oud, voor avonturiers en muziekliefhebbers, voor dansers en dromers. Het Grotekerkplein is tot leven gekomen met de meest uiteenlopende geluiden, ritmes en emoties, en we kunnen niet anders dan dankbaar zijn voor de onvergetelijke momenten die we samen hebben gedeeld.

Terugblik en vooruitkijken

Nu we het huidige seizoen afronden, werpen we een blik op de prachtige herinneringen die we hebben opgebouwd. Maar we kijken ook vol verwachting uit naar wat de toekomst brengt. Stadspodium Rotterdam zal even rusten tijdens de wintermaanden, maar we beloven dat we terugkomen met een nog boeiender programma in 2024!

Programmeer mee

We nodigen jullie allemaal uit om deel uit te maken van ons avontuur in het komende seizoen. Of je nu als bezoeker wilt komen genieten, of zelf ideeen hebt voor het podium. Neem eens contact met ons op als je graag mét ons wil programmeren!

Bedankt aan Iedereen!

Voor nu willen we een speciale dank uitsturen naar jullie – onze fantastische gemeenschap, deelnemers, artiesten, productenten en alle liefhebbers van cultuur die de zomer bij Stadspodium Rotterdam zo bijzonder hebben gemaakt. Jullie hebben dit seizoen tot een onvergetelijk feest gemaakt, en we kunnen niet wachten om het volgende hoofdstuk met jullie te schrijven.

Volg ons op social media!

Geniet nog na met alle foto’s en mis niets van onze plannen voor 2024! Volg ons op social media om op de hoogte te blijven. Je kunt ons vinden Instagram en Facebook.

Nog meer Nieuws