Skip to content

Een zomer vol onvergetelijke culturele ervaringen 

IJZERMANMEDIA_Stadspodium_070815__001_1849 web

Juni, juli, augustus én september vol met gratis activiteiten midden in de stad Rotterdam  

Of je nu een jonge avonturier bent of een muziekliefhebber. Ieder jaar organiseren we een cultureel programma in het bruisende stadspark voor de Laurenskerk, waar iedereen kan samenkomen om te dansen, te zingen, te mediteren en te spelen. Het Stadspodium, het hartverwarmende openluchtpodium van Rotterdam, ligt op het prachtige Grotekerkplein. De hele zomer lang kun je hier genieten van een scala aan gratis activiteiten voor jong en oud. Van rustgevende meditatiesessies tot opzwepende muziek, van betoverende concerten tot dynamische kindervoorstellingen. Kom jij ook langs? 

Swing, tango en meer: Ontdek uiteenlopende dansstijlen

Op zondagen maken we ons op voor de populaire danssalons waar Rotterdammers met elkaar de dansvloer betreden en zich laten leiden door verschillende live muzikanten. Of je nu een expert bent in salsa, tango of swingdans, iedereen is welkom om mee te doen. En voor degenen die liever toeschouwer zijn, kun je neerstrijken op een zacht picknickkleedje en genieten van de zon, sfeer en livemuziek. 

Ontdek het bruisende programma van 2023! 

Of je nu wilt dansen, zingen, mediteren of gewoon wilt genieten van de energie om je heen, wij heten je van harte welkom. Laat je verrassen, laat je inspireren en maak deel uit van deze zomerse culturele ervaring. Bij Stadspodium Rotterdam beleef je een zomer vol plezier en avontuur. Verzamel je vrienden, familie en geliefden en maak er samen een onvergetelijke tijd van. De nieuwe website is nu live, met daarop onze agenda. Ontdek direct het programma voor de zomer van 2023. En volg ons op social media om op de hoogte te blijven van meer nieuws en programmering.

Nog meer Nieuws