Het Grotekerkplein, waar het Stadspodium is gelegen, is zeven dagen per week, dag en nacht toegankelijk. Het is een groene en bloemrijke oase, midden in het centrum. Het is er ook goed toeven wanneer er geen programmering is! Bekijk onze agenda om te ontdekken wanneer er iets speciaals te beleven is. 

Hieronder vind je tevens antwoord op de meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen van bezoekers

Wanneer is het Stadspodium Rotterdam geopend?

Het Stadspodium staat op een openbare plek en is daarom 24/7 toegankelijk.

Kan ik zelf eten en drinken meenemen naar het Stadspodium Rotterdam?

Je kunt zelf eten en drinken meenemen tijdens een bezoek aan het Stadspodium. Omdat het een openbare ruimte is, gelden de openbare wetten. Alcohol drinken is daardoor niet toegestaan. In de omgeving zijn tevens veel winkels en horeca waar wat lekkers verkrijgbaar is. 

Samen houden we het podium en park schoon, dus neem je lege flessen en verpakkingen weer mee!

Zijn er toiletten bij het Stadspodium Rotterdam?

Het podium zelf heeft geen toiletten voor bezoekers. Gelukkig zijn er in de nabijheid verschillende locaties waar toiletbezoek (betaald) mogelijk is, zoals de Laurenskerk en diverse horeca.

Zijn honden toegestaan op het Stadspodium?

Het Stadspodium staat in een groene oase vol gras en bloemenperken. Helaas zijn honden in deze perken en op het grasveld niet toegestaan. Er omheen is je viervoeter uiteraard van harte welkom!

Is het Stadspodium Rotterdam gratis toegankelijk?

Alle programmering dat door Stichting Stadspodium Rotterdam zelf wordt georganiseerd is gratis toegankelijk. Soms dien je je van te voren wel aan te melden. Bij evenementen van derden kan het dat je een kaartje moet kopen. In onze agenda vind je altijd de actuele informatie per evenement.

Kan ik zelf iets organiseren op het Stadspodium?

Indien je meer informatie wil ontvangen over de organisatie of het programma op het Stadspodium verzoeken wij je een email te sturen naar info@stadspodium-rotterdam.nl.

Gaat programmering door bij slecht weer?

Helaas regent het in Nederland wel eens. In principe gaat een programma altijd door bij slecht weer. Behalve als het noodweer gevaarlijk is. Bekijk bij twijfel de website en social media voor de laatste update.

Staat je vraag er niet bij? Of heb je een klacht of opmerking? Neem dan contact met ons op.