Skip to content

Belangrijke update over komend seizoen

Beste bezoekers van het Stadspodium. We leven in een bizarre tijd, de coronacrisis heeft op iedereen grote invloed. Maar ook al is het onzeker hoe de komende periode eruit zal gaan zien, we zijn als Stadspodium voorzichtig bezig met de voorbereidingen voor komende zomer.

Afgelopen jaar hebben we in augustus en september gelukkig een aantal klassieke optredens kunnen organiseren op het Stadspodium. Natuurlijk met de nodige maatregelen om het voor onze musici en publiek veilig te houden.

Voor het komende seizoen zijn we aan het onderzoeken of we weer een aantal Danssalons en optredens met klassieke muziek kunnen gaan organiseren. Ook zijn we bezig met het organiseren van een aantal voorleesochtenden voor onze jongere bezoekers. En met een aantal speciale programma’s zoals een simultaan schaaktoernooi en een Danssalon voor doven en slechthorenden.

Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden jullie op de hoogte van onze plannen en de mogelijkheden komende zomer!

Met vriendelijke groet,
Team en bestuur Stadspodium Rotterdam

Nog meer Nieuws