Skip to content

Stadspodium LIVE: een muzikale reis met NEVI

A 11 Stadspodium

Tijdens Stadspodium Live kunt u genieten van de mooiste liveacts, ieder met een eigen persoonlijk verhaal vertaalt naar prachtige en openhartige livemuziek. Ontspan, bezin en laat je meenemen door een muzikale reis.

Op zondag 12 juni neemt muziekensemble NEVI bezoekers en voorbijgangers van het Stadspodium mee op een muzikale rondreis langs diverse klanken uit het hele Middellandse Zeegebied. Reserveren is niet nodig voor onze luisterconcerten, iedereen is welkom om het evenement gratis te bezoeken.

Ongeveer een jaar geleden hebben de leden van NEVI ensemble zich verbonden om hun muzikale erfgoed te delen.  Dat was het moment waarop NEVI (nieuw) ensemble geboren werd!

Als een ‘crossover’ muziekensemble heeft NEVI een gedistingeerd geluid, geleverd uit het hele Middellandse Zeegebied, dit omdat haar leden (Anan AlKadamani-viool, Talal Fayyad-oud, Alper Kekec-percussie, Panos Skouteries-clarinet, Orlando Ciali-saxofoon en Emilio Maggiore-bass), uit Syrië, Turkije, Griekenland en Italië komen. Zo smelten diverse gebieden en geluiden samen tot een mooi geheel.

Het ensemble introduceert een collectief van klassiek Maqam-repertoire, evenals interessante volksmelodieën.

Nog meer Nieuws