Skip to content

Ga op wereldreis met TRA Ensamble

Tijdens Stadspodium Live kunt u genieten van de mooiste liveacts, ieder met een eigen persoonlijk verhaal vertaalt naar prachtige en openhartige livemuziek. Ontspan, bezin en laat je meenemen door een muzikale reis.

Op zondag 3 juli kun je je in wereldse sferen wanen met de muziek van TRA Ensemble, een modern jazz trio uit Rotterdam. Met hun prettige en unieke sounds switchen ze feilloos tussen diverse genres. Van swing tot aan Braziliaans en van funk tot Latijnse muziek. Zelfs voor Indiase, Turkse en Afrikaanse muziek draaien zij hun hand niet om. Het trio neemt bezoekers en voorbijgangers van het Stadspodium mee op een muzikale wereldreis.

Persoonlijk en veelzijdig
Het repertoire van het ensemble bestaat voornamelijk uit zelfgeschreven nummers gemaakt door gitarist Emilio Maggiore en gearrangeerd in samenwerking met de andere leden van het trio, Giuseppe Bordasco (bass) en Amir Segev (drums).

Naast wereldse muziek spelen ze ook jazz standards, nummers uit het orkestrepertoire, filmsoundtracks, popsongs en zelfs deuntjes uit animatieseries. Deze nummers arrangeren ze vervolgens in hun eigen stijl om er eigen persoonlijke twist aan te geven.

Sinds de oprichting van de band in 2021, heeft het trio door heel Nederland opgetreden én hebben ze twee live albums opgenomen. Momenteel werken ze aan hun derde album.

Informatie
Stadspodium Rotterdam
Locatie: Grotekerkplein, voor de Laurenskerk
Zondag 3 juli, van 15.00 uur tot 16.00 uur

Toegang: gratis
Meer info op Facebook

Nog meer Nieuws