Skip to content

Dubbel zoveel muziek op het Stadspodium

298523265_431701855641264_8175366867247968955_n

Het is even stil geweest, maar we kunnen er weer tegenaan. En om dat te vieren, hebben wij niet één, maar twee muzikale gasten uitgenodigd. Op zaterdag 21 augustus komen de bands 3D en De Ideale Maten ons Stadspodium voorzien van een flinke dosis muziek. Ben jij erbij?

Het Stadspodium is hét openluchtpodium van Rotterdam. Al jaren is er ‘s zomers van alles te beleven op het podium en in het stadspark er omheen. Met talloze activiteiten voor jong en oud, zoals danssalons, stadsmeditatie, Rotterdam Zingt en verhalenvertellers voor kinderen, is het voor velen een populaire hotspot midden in de stad.

3D

Vader en twee dochters, wat kun je er verder van zeggen….? Een quote van iemand anders dan: ‘Het enige moment dat er daar bij hun es een keertje niet gezongen wordt, is als ze eindelijk legge te slape!!‘ – aldus buurman Jan

Pierre van Duijl kennen we van onder andere Trio Cor Witjes, parade programma’s met Loes Luca, Maarten van Roozendaal, Bob Fosco en de jubilerende, reeds 30 jaar bestaande, dopegezinde gemeente. Lola en Doris zongen al voor ze konden praten en zijn dat altijd en overal blijven doen.

Met humor, veel liefde, plezier en elkaar, hoort u een klein gedeelte uit hun uitgebreide repertoire. De 100% “bloedbroers” Peter Wassenaar (bas) en Marcel Koster (drums), zijn de betrouwbare basis die van dit gezin een grote familie maakt. Voor deze gelegenheid ligt de ‘lied-nadruk’ op het Rotterdams en algemeen Nederlands. Meezingen hoeft niet, maar moet wel!

De Ideale Maten

Humorvolle teksten op bekende en minder bekende melodieën. Doorleefd bezingen de drie heren de kleine en grotere ongemakken van het (mannelijk) bestaan. Met een schat aan muzikale en theatrale ervaring (o.m. Groot Niet Te Vermijden, de Tunes) zijn De Ideale Maten de ideale aanvulling van een (bedrijfs)feest op maat. Akoestisch mobiel tussen het publiek of op het podium brengen De Ideale Maten muzikaal theateramusement van formaat.

Informatie & programma

Stadspodium Rotterdam
Locatie: Grotekerkplein, voor de Laurenskerk
Zaterdag 21 augustus 2021, van 15:00-16:00 3D & 16:30-17:30 De Ideale Maten

Registratie vindt plaats op locatie.

Er zijn 100 zitplaatsen beschikbaar, op 1,5 meter afstand. Maar er omheen staan is ook mogelijk.

Nog meer Nieuws