Skip to content

Liquid SUN Orchestra brengt de groove

Tijdens Stadspodium Live kunt u genieten van de mooiste liveacts, ieder met een eigen persoonlijk verhaal vertaalt naar prachtige en openhartige livemuziek. Ontspan, bezin en laat je meenemen door een muzikale reis.

It’s all about the groove! Op zondag 10 juli kun je kennismaken met de sounds van Liquid SUN Orchestra. Een swingende mix van afro-beats, jazz, funk, soul, dub en reggae die jou heerlijke klanken en ritmes brengt. De Nigeriaanse grootmeester Fela Kuti is de rode draad in de opzwepende muziek uit de verschillende windstreken. Een ding is zeker: als je Liquid SUN hoort, blijf je absoluut niet stilstaan!

De formatie is gebouwd op verschillende generaties uit verschillende windstreken. Met hypnotiserende ritmes, vurig kopergeluid en krachtige vocals speelden ze al op: Bevrijdingsfestival Amsterdam, Zwarte Cross, Houtfestival Haarlem, Soulfest Antwerpen, Peel Slowly and See festival in de Leidse Schouwburg, Gentse Feesten en Surfana Festival. Ook namen ze deel aan de Popronde Nederland (finale) en Werfpop. Liquid Sun Orchestra laat je dansen, voelen, denken en zweven!

Informatie
Stadspodium Rotterdam
Locatie: Grotekerkplein, voor de Laurenskerk
Zondag 10 juli, van 15.00 uur tot 16.00 uur

Toegang: gratis
Meer info op Facebook

Nog meer Nieuws