Skip to content

Klassiek op zondag: Joana Rolo + Panos Gklistis

A 11 Stadspodium

1 vleugels, quatre-mains: Joana Rolo is een Portugese pianiste die in Lissabon, Krakow én Rotterdam studeerde bij Aquiles Delle Vigne, Ewa Bukojemska, Jean-Bernard Pommier and Bart van de Roer.

Na het afronden van haar master in Performance aan het Rotterdamse conservatorium, geeft de multi getalenteerde Joana Rolo frequent solo optredens en speelt ze tevens met kamermuziek ensembles en orkesten. Ze heeft ook verscheidene projecten opgezet in combinatie met dans en stomme film. Tijdens haar deelname aan internationale masterclasses, speelde Joana reeds voor onder andere Imogen Cooper, Pascal Moraguès, Jan Wijn en Matan Porat.
5 x Klassiek op zondag
De komende vijf zondagen kunnen bezoekers en voorbijgangers genieten van prachtige klassieke live muziek. Tijdens de concerten zijn er zitplaatsen, met gepaste afstand tussen elkaar. Reserveren of tickets kopen hoeft niet, het evenement is gratis. Iedereen kan neerstrijken en lekker blijven luisteren. De programmeur heeft een divers programma samengesteld, variërend van licht klassiek en cross-overs met wereldmuziek tot experimentele jazz/klassieke composities.
Programma klassiek op zondag
2 augustus: Phoenix Ensemble  (klarinet & cello)
9 augustus: Red & Gold Ensemble (viool)
16 augustus: Bonsai Panda ensemble (drums, trombone, elektrische gitaar, hoorn, klarinet)
23 augustus: Charlotte Shoeters (klassieke zang / gitaar)
30 augustus: Joana Rolo + Panos Gklistis (1 vleugels, quatre-mains)
Informatie
Stadspodium Rotterdam
Locatie: Grotekerkplein, voor de Laurenskerk
Elke zondag van 2 t/m 30 augustus, van 16.00 tot 17.00 uur

Wees lief en houd 1,5 meter afstand van elkaar. Blijf thuis bij klachten.

Nog meer Nieuws