Skip to content

Kika Sprangers op het Stadspodium

A 11 Stadspodium

Tot nu toe beleven we weer een mooi seizoen op het Stadspodium, maar wij zijn nog lang niet klaar! De herfst mag dan officieel begonnen zijn, ons programma loopt nog even door. Dit weekend staat ons Stadspodium in het teken van kleurrijke melodieën. Op zaterdag 2 oktober voorziet saxofonist Kika Sprangers het podium van haar fluwelen geluid.
Saxofonist Kika Sprangers
Kika behoort met haar fluwelen geluid en sprankelende klanktaal tot een van de meest hartveroverende musici van ons land. Door integer en emotioneel spel wil zij haar muziek bij de luisteraar binnen laten komen. Zoals Kika zelf zegt: “Als luisteraars geraakt zijn door mijn muziek, is dat het grootste compliment dat ik kan krijgen.” Kika haalt haar inspiratie uit werken van Anton Corbijn, Griet van de Beeck en Mette Henriette. Net als haar voorbeelden laat ze haar luisteraars een combinatie van kwetsbaarheid en kracht horen. Naast het feit dat ze saxofoon speelt, componeert ze ook muziek. Gedurende haar optreden op het Stadspodium wordt Kika begeleid door bassist Alessandro Fongaro en toetsenist Koen Schalkwijk.

Van plan om langs te komen? Je bent van harte welkom! Zorg wel dat je in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs via de CoronaCheckapp. Geen telefoon? Je mag ons ook je uitgeprinte QR-code laten zien. Meer informatie is te vinden op de website van CoronaCheck.

Nog meer Nieuws