Skip to content

Iván Nogueira op het Stadspodium

A 11 Stadspodium

Tot nu toe beleven we weer een mooi seizoen op het Stadspodium, maar wij zijn nog lang niet klaar! We houden de zomer nog even vast en blijven dit weekend in de Mediterrane sferen. Zaterdag 25 september speelt cellist Iván Nogueira op het Stadspodium. Zien we je daar?
Cellist Iván Nogueira
Iván Nogueira begon op 8-jarige leeftijd met cello spelen bij het conservatorium van Vigo. Hij omschrijft zichzelf als een multidisciplinair en veelzijdig muzikant. Als kamermusicus neemt hij onder andere deel aan producties van strijkerscollectief Agathe Ensemble. Maar hij speelt ook andere genres, zoals tango, jazz en pop. In 2021 produceerde hij zijn eerste soloalbum “ON.CELLO – tones & tunes”, waarin hij zijn eigen versies van Keltische en Gallische muziek schreef, als eerbetoon aan het Spaanse gebied waar hij vandaan komt.

Van plan om langs te komen? Je bent van harte welkom, maar zorg wel dat je in het bezit bent van een geldig Coronabewijs via de CoronaCheckapp. Wij controleren al onze bezoekers op dit bewijs. Geen telefoon? Je mag ons ook je uitgeprinte QR code laten zien. 

Nog meer Nieuws