Skip to content

Ezthetic op het Stadspodium

A 11 Stadspodium

Tot nu toe beleven we weer een mooi seizoen op het Stadspodium, maar wij zijn nog lang niet klaar! Dit weekend staat in het teken van kleurrijke melodieën. Op zondag 3 oktober komt de band Ezthetic de bezoekers van het Stadspodium blij maken met hun catchy muziek. Kom jij ook? 
Ezthetic
De band Ezthetic laat zich beïnvloeden door popmuziek en avant-garde jazz, waardoor hun muziek bestaat uit kleurrijke en catchy melodieën die in de richting van chaos gaan. In combinatie met improvisatie zorgt dit voor een gelaagde concert ervaring voor de luisteraar. De band is constant op zoek naar een verzoening tussen lyrische melodieën en het implementeren van chaos in structuur. Na verschillende singles te hebben uitgebracht, was het in januari 2021 tijd voor het opnemen van een eerste album. Momenteel is de formatie bezig met het voorbereiden voor de release in het voorjaar van 2022. De band bestaat uit drummer Jens Meijer, gitarist Prashant Samlal, bassis Stef Joosten en saxofonist Jesse Schilderink.

Van plan om langs te komen? Je bent van harte welkom! Zorg wel dat je in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs via de CoronaCheckapp. Geen telefoon? Je mag ons ook je uitgeprinte QR-code laten zien. Meer informatie is te vinden op de website van CoronaCheck.

Nog meer Nieuws