Skip to content

Concert op zondag: ROEST

A 11 Stadspodium

Bestaat er zoiets als te veel gitaar? Als het aan de heren van ROEST ligt, absoluut niet!

De vuige gitaren van Jelle Roozenburg en Federico Castelli, samen met de trompet en effecten van Joël Botma, vormen de kern van ROEST’s cocktail van jazz en rock. De muziek bestaat uit een mix van wrange en lyrische melodieën, voortgestuwd door een dan weer schurende, dan weer strelende ritmesectie bestaande uit Alessandro Fongaro en Ruud Voesten. Het resultaat is een collectie van verhalende composities en vurige improvisatie over manscaping, X-men en andere dagelijkste worstelingen die je als luisteraar niet onberoerd zullen laten.

Joël Botma: trompet
Jelle Roozenburg: gitaar
Federico Castelli: gitaar
Alessandro Fongaro: bas gitaar
Ruud Voesten: drums en composities

Luister alvast naar ROEST op Spotify
Concerten op zondag
In september gaan we nog even door! De komende zondagen kunnen bezoekers en voorbijgangers genieten van prachtige live muziek in de openlucht. In september is veel jazz te horen, met een vleugje rock en klassiek.

Tijdens de concerten zijn er zitplaatsen, met gepaste afstand tussen elkaar. Reserveren of tickets kopen hoeft niet, het evenement is gratis. Iedereen kan neerstrijken en lekker blijven luisteren. Wel vragen we bezoekers om 1,5 meter afstand van elkaar te houden en thuis te blijven bij (lichte) klachten.
Programma
6 september: David Kweksilber
13 september: ROEST
Informatie
Stadspodium Rotterdam
Locatie: Grotekerkplein, voor de Laurenskerk
Elke zondag van 15.00 tot 16.00 uur

Meer info op Facebook

Nog meer Nieuws