Skip to content

UITGESTELD: Concert op zondag: Cascatrio

A 11 Stadspodium

Rotterdamse muziekliefhebbers kunnen deze zomer weer genieten van klassieke en traditionele livemuziek in de open lucht. Op zondag 18 juli vullen de straten van Rotterdam zich met de warme klanken van de Braziliaanse samba. De band Cascatrio, met speciale gast Viviani Godoy, laat de bezoekers en voorbijgangers van het Stadspodium swingen. Cascatrio gaat een repertoire spelen bestaande uit Boss Nova, Samba de Raiz en Música Popular Brasileira.

Cascatrio bestaat uit Wilson Teixeira op saxofoon en dwarsfluit, Murilo Damaceno op akoestische gitaar en Mark de Jong op percussie instrumenten. Zangeres Viviani Godoy zal hen vergezellen op het podium.

Saxofonist en Fluitist Wilson Teixeira is sinds 1979 actief als professioneel muzikant. Hij begon in de band van zijn ouders, Modern Tropical Quintet, en deed daar ervaring op in het genre. Maar hij heeft nog veel meer geleerd tijdens het spelen in bars, hotels en nachtclubs in São Paulo. Gitarist Murilo Damaceno heeft naast een bachelor in muziek van de University of Arts of Panera en een studie aan het Conservatory of Popular Music of Curitiba, jarenlange ervaring als gitarist en producer. Drummer en Percussionist Mark de Jong is afgestudeerd aan het Codarts Intituut in Rotterdam. Tijdens zijn studie specialiseerde hij zich in Latijns-Amerikaanse muziek, waardoor hij terecht kwam in Braziliaans en Cubaans georiënteerde muziekgezelschappen. Viviani Godoy is zangeres en actrice met veel ervaring op het podium. Ze begon haar carrière in Brazilië, waar ze acteerde in soap opera’s en musicals en zong voor grote projecten.

Er zijn 70 zitplaatsen, op ruim 1,5 meter afstand beschikbaar. Bezoekers dienen zich te registeren voordat ze plaatsnemen. Een coronabewijs is niet nodig. Wees lief voor elkaar en houd 1,5 meter afstand.

Nog meer Nieuws