Skip to content

Cascatrio op het Stadspodium

A 11 Stadspodium

Ook dit weekend kun je genieten van muziek op het Stadspodium. Het hele weekend staat in het teken van Latijnse klanken. Op zaterdag 11 september laat de Braziliaanse band Cascatrio met speciale gast Ana Beck de bezoekers van het Stadspodium swingen. Op zondag 12 september vult het Caire Rietkwintet het Stadspodium en Stadspark met muziek. Zien we je daar?
Cascatrio bestaat uit Wilson Teixeira op saxofoon en dwarsfluit, Marcelo Godoy op gitaar en Alaor Soares op percussie instrumenten. Zangeres Viviani Godoy zal hen vergezellen op het podium.
Saxofonist en Fluitist Wilson Teixeira is sinds 1979 actief als professioneel muzikant. Hij begon in de band van zijn ouders, Modern Tropical Quintet, en maakte zo kennis met het genre. Hij deed later nog meer ervaring op tijdens het spelen in bars, hotels en nachtclubs in São Paulo. Drummer en Percussionist Alaor Soares is niet alleen zelf regelmatig op het podium te vinden, maar geeft ook lessen Braziliaanse muziek op het HBO. Hij is geboren in São Paulo, maar werkt al ruim 20 jaar in Nederland als musicus, coach, performer en docent. De oorspronkelijk in Minas Gerais geboren gitarist, zanger en componist Marcelo Godoy kwam in de jaren tachtig voor het eerst naar Europa, toerend als gitarist van een zang en dansgezelschap. Ana Beck, de speciale gast van de band, is sinds haar 15e actief als zangeres. Ze is geboren en getogen in Rio de Janeiro. Sinds 1988 is ze gevestigd in Nederland, waar ze regelmatig op podia te vinden is.
Er zijn zitplaatsen beschikbaar maar eromheen staan is ook mogelijk. Wees lief en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Nog meer Nieuws