Skip to content
yoga op het grotekerkplein

Yoga

Het is zondagochtend, de stad ontwaakt en tientallen yogi’s stappen op de fiets richting het centrum van Rotterdam voor een gratis yogales. Iedere week kun je namelijk dáár je matje uitrollen om steeds kennis te maken met een andere yogavorm: van de klassieke hatha tot poweryoga en van yin-yoga tot yoga flow. Vergeet even de stad met al haar drukte en kom in balans met lichaam en geest!

Yoga op het Schouwburgplein verhuist dit jaar naar het Grotekerkplein. Sinds 2013 is gratis yoga in de binnenstad van Rotterdam een begrip. Op zondag 26 mei trappen we af met een heerlijke Do-In yogales van onze huisdocent Mildred Villerius. Do-In betekent vrij vertaald het ‘laten stromen van energie’. En dat is dan ook precies waarop je je gaat richten. Kom langs voor dat beetje extra levensenergie, het opheffen van blokkades en het versterken van je fysieke middelpunt én vooral ook een onvervalst Rotterdams accent.

Vanaf 12 mei kun je elke zondag van 11.00-12.00 kennismaken met een nieuwe yogavorm. Elke les wordt gegeven door verschillende docenten afkomstig van verschillende yogascholen uit Rotterdam. De lessen zijn open voor iedereen, ongeacht ervaring. Het yogaseizoen op het Grotekerkplein loopt tot juli.

Wil je weten wie er lesgeeft? Ga naar Facebook voor meer details. Of volg ons op Instagram.

Yoga op ’t Grotekerkplein

Iedere zondag van 11.00 – 12.00
Zondag 26 mei | 2, 9, 16, 23 en 30 juni | 7, 14, 21 en 28 juli
GRATIS

Andere evenementen die je misschien leuk vindt