Skip to content
017_7896

Tango dansen bij het Stadspodium

Tango danssalon op het Stadspodium met Trio Tigual en een gratis proefles! 

Stap uit je comfortzone, gooi al je zorgen overboord en geef je over aan de verleidelijke charme van de tango. De danssalon met Cuartito Azul en Alma de Tango is de plek waar vloeiende bewegingen samenkomen met opzwepende muziek, waar je lacht, geniet en jezelf kunt zijn.  

Dus waar wacht je nog op? Kom op zondag 2 juli naar het Stadspodium, ontmoet gelijkgestemde dansliefhebbers en laat de tango je hart veroveren terwijl je jezelf onderdompelt in een wereld van passie en plezier. Ontdek de magie van de tango en creëer herinneringen die een leven lang meegaan! 

Trio Tigual

De danssalon wordt muzikaal begeleid door Trio Tigual, bestaande uit gitarist Tim Panman, violist Gustavo Cabrera en contrabassist Alexander Vocking. Ze leerden elkaar kennen op het conservatorium van Rotterdam, Codarts, waar ze zich specialiseerden in wereldmuziek, met als focus Argentijnse tango. Deze internationale versmelting van muzikale tradities bleek een ideale basis voor de brede interesses van dit trio. In 2015 besloten ze hun krachten te bundelen en creëerden ze een trio dat hun vele verschillende invloeden duidelijk laat horen. Een grote verscheidenheid aan kleuren is te horen: Argentijnse tango en folklore, gypsy-jazz, klassieke muziek en flamenco.’

Andere evenementen die je misschien leuk vindt