Skip to content
IMG_8988

GEANNULEERD - Schaken op het Stadspodium - met grootmeester Wouter Spoelman

Let op! In verband met de weersomstandigheden wordt het schaakevenement uitgesteld. Wanneer er een nieuwe datum is, maken we deze direct bekend. Zaterdag 5 augustus gaat het evenement niet door.

Op zaterdag 5 augustus kunnen Rotterdammers het opnemen tegen schaakgrootmeester Wouter Spoelman. De hele middag staat het Stadspodium volledig in het teken van schaken. Simultaan schaken, snelschaken en recreatief schaken, alles komt voorbij tijdens het openlucht schaakevenement dat voor de derde keer wordt georganiseerd.

Alle soorten schakers zijn welkom, van beginners tot experts. Je kunt een recreatief potje schaken, snelschaken tegen Marijn den Hartog, Kevin Nguyen en Adrian Mensing, of simultaan schaken tegen Wouter Spoelman. 

Inschrijven voor het evenement kan op locatie, het is dus niet nodig om je vooraf in te schrijven. Meedoen is helemaal gratis.

Programma

12:30 – Inloop
13:00 – 14:45 – Ronde 1 Simultaan tegen Wouter Spoelman 
15:15 – 17:00 – Ronde 2 Simultaan tegen Wouter Spoelman
17:00 – Einde evenement

Het recreatief schaken en snelschaken kan van 13:00 tot 17:00 uur.

Grootmeester Wouter Spoelman

Wouter Spoelman (33 jaar) schaakt sinds zijn zesde. Op zijn negende werd hij Nederlands kampioen t/m 9 jaar en sindsdien speelt hij schaken op topsportniveau. Hij was niet alleen Nederlands jeugdkampioen t/m 20 jaar, maar behaalde ook de 2e plek op het NK schaken. Hij is sinds zijn 19e officieel Grootmeester. 

Andere evenementen die je misschien leuk vindt