Skip to content
joppe van noten

Roffa Jazztown Live - Joppe van Noten

Tijdens North Sea Round Town programmeert het Stadspodium een drietal Roffa Jazztown Live concerten met live Jazz, Soul en Wereldmuziek op zondagmiddag. Deze tweede editie op 7 Juli, staat in het teken van opkomend Brand New Jazz talent van Codarts.

Stadspodium Rotterdam creëert ook dit seizoen weer ruimte voor aanstormend Rotterdams jazz talent. En wel dat wat tijdens het Brand New Jazz Festival, waar jaarlijks de Codarts derdejaars studenten hun eigen werk presenteren, volgens de programmeurs het meest opvalt.

Joppe van Noten

Met het Van Noten Quartet laat drummer/componist Joppe van Noten onze stad op unieke wijze kennis maken met zijn werk. Joppe Van Noten, geboren in Antwerpen, België, is een getalenteerde drummer die al van jongs af aan een passie heeft voor muziek. Geïnspireerd door zijn vader en een breed scala aan artiesten zoals Kurt Rosenwinkel en Kendrick Lamar, ontwikkelde Joppe zijn eigen unieke stijl. Na zijn opleiding aan De!Kunsthumaniora en Codarts Rotterdam, werkt hij nu aan zijn eigen project en neemt hij deel aan diverse jazz- en popprojecten. Joppe streeft ernaar om met zijn muziek vreugde en vrijheid over te brengen aan zijn publiek, altijd met een persoonlijke en authentieke touch.

Andere evenementen die je misschien leuk vindt