Skip to content
web afbeelding met logo

Roffa Jazztown Live - Improvisatie jazz en dans

Tijdens North Sea Round Town programmeert het Stadspodium een drietal Roffa Jazztown Live concerten met live Jazz, Soul en Wereldmuziek op zondagmiddag. Deze derde editie op 14 Juli, staat in het teken van vrije improvisatie.

Daar waar techniek, bezieling, lef, overgave, talent, aandacht en vertrouwen elkaar ontmoeten ligt een ultieme waarheid verborgen. Volledig verpakt in transparante materie vinden voor elkaar nog onbekende partijen ter plekke nieuwe klanken, vormen en bewegingen. Aanschouw de geboorte van jazz in rauwe vorm. Live improvisatie trio o.l.v. gitarist/componist Nikos Charalambous met aanvullingen in dans door dansers Mumtaz & Rene Bizimana.

Nikos Charalambous

Nikos Charalambous is een gitarist en componist van het eiland Cyprus. Hij begon op zijn 15e met gitaarspelen en leerde zichzelf voornamelijk de kneepjes van het vak. Aanvankelijk gericht op rock en metal, richtte hij zijn eigen band op en trad op in rockclubs en festivals op het eiland. Na zijn bachelor jazz & pop gitaar aan ArtEZ in Arnhem in 2017, slaagde hij voor zijn master jazz gitaar aan Codarts Rotterdam in 2020. Zijn muzikale zoektocht leidde hem uiteindelijk naar jazz en improvisatie.

Andere evenementen die je misschien leuk vindt