Skip to content
FLiNK2_small┬®Richard_Beukelaar

FLINK - Stadspodium Live - NIEUWE DATUM

FLiNK is fris, FLiNK is verrassend, FLiNK is anders. Drie muzikanten vertellen met hun diepe groove, heldere melodische lijnen en elektronische soundscapes een uniek, opzwepend en tegelijkertijd soms melancholisch verhaal. Het is het resultaat van het jarenlang finetunen van een sound die jazz, hiphop en dub naadloos combineert. De unieke muzikale talenten smelten op het podium samen tot iets bijzonders. Met hun afwisselende en energieke sound krijgen ze elk publiek enthousiast.

In 2019 verscheen FLiNK’s goed ontvangen debuutalbum IT’S DANGEROUS op het Dordtse label Social Beats. In 2023 verscheen de nieuwe plaat: PRIORITIZE

FLiNK bestaat uit Arthur Flink, Satindra Kalpoe en Luciano Poli; drie muzikanten met ieder zijn eigen muzikale en culturele achtergrond. Na een jarenlange vriendschap en een diepe muzikale band richtten Arthur en Satindra in 2016 samen FLiNK op. Drie jaar later voegde Luciano zich bij de groep. Hij bleek het ontbrekende stuk in de muzikale puzzel. De mix van stijlen en karakters bracht een artistieke fusie teweeg die nog steeds weet te verrassen.

Line-up:

Arthur Flink: Trumpet, Keys
Satindra Kalpoe: Drums
Carlos Lake: Bass.

Andere evenementen die je misschien leuk vindt