Skip to content

5x Klassiek op zondag

Veel Rotterdammers zullen het gemist hebben: genieten van live muziek in de openlucht. Want even leken er deze zomer helemaal geen evenementen plaats te vinden. Maar nu is het toch mogelijk! Stadspodium Rotterdam organiseert in augustus vijf zondagen klassieke concerten op het eigen podium in het centrum van de stad.

5 x Klassiek op zondag

De komende vijf zondagen kunnen bezoekers en voorbijgangers genieten van prachtige klassieke live muziek. Tijdens de concerten zijn er zitplaatsen, met gepaste afstand tussen elkaar. Reserveren of tickets kopen hoeft niet, het evenement is gratis. Iedereen kan neerstrijken en lekker blijven luisteren. De programmeur heeft een divers programma samengesteld, variërend van licht klassiek en cross-overs met wereldmuziek tot experimentele jazz/klassieke composities.

Programma

2 augustus         Phoenix Ensemble  (klarinet & cello)
9 augustus         Red & gold ensemble (viool)
16 augustus       Bonsai Panda ensemble (drums, trombone, elektrische gitaar, hoorn, klarinet)
23 augustus       Charlotte Shoeters & Stein Verrelst (klassieke zang / gitaar)
30 augustus       Joana Rolo + Panos Gklistis  (1 vleugels, quatre-mains)

Informatie

Stadspodium Rotterdam
Locatie: Grotekerkplein, voor de Laurenskerk
Elke zondag van 2 t/m 30 augustus, van 16.00 tot 17.00 uur
Meer info op Facebook

Er zijn 100 zitplaatsen, op 1,5 meter afstand beschikbaar. Maar er omheen staan is ook mogelijk. Het is niet mogelijk om zitplaatsen te reserveren. Wees lief en houd 1,5 meter afstand van elkaar. Blijf thuis bij klachten.

Nog meer Nieuws