Nieuws

Kinderen hoeven zich in juli en augustus niet te vervelen in Rotterdam. Elke woensdagmiddag van de zomervakantie vult Kids Kick It het Grotekerkplein met activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Leer breakdancen, doe mee aan een potje smashbal, speel een scene in je eigen film en knutsel met Juffrouw Klieder en Klodder. 

Kids Kick It
Op 6 juli gaat Kids Kick It van start met een bomvol programma. Maak een supergave jumpshoot bij de Cultuurschool – een foto terwijl jij op een trampoline hoog in de lucht springt -, laat je schminken en speel een partijtje Flagfootball met de Trojans010. In de omgebouwde Amerikaanse schoolbus van Stichting Frequency ontdek jij hoe je muziek en video’s produceert. Houd je van knutselen? Juffrouw Klieder en Klodder verzinnen iedere week nieuwe knutselcreaties die je natuurlijk mee naar huis mag nemen. Kids Kick It vindt elke woensdagmiddag plaats van 13.00 tot 17.00 uur, van 6 juli tot en met 5 augustus.

Ook op het Grotekerkplein
Ook de rest van de zomer kan jong en oud heerlijk verblijven op het Grotekerkplein. Op het Flying Grass Carpet kan gespeeld, gelounged en gepicknickt worden en er is een gratis Minibieb van Bibliotheek Rotterdam. Speciaal voor de jongsten is er een hinkelbaan, zandbak en bij warm weer een zwembadje. Bovendien komt de Verhalenbazaar langs met sprookjes, sagen en andere verhalen van over de hele wereld. Elke zaterdag tussen 17 juli en 13 augustus strijken de verhalenvertellers van dit mini-evenement neer op het Grotekerkplein.

Voor alle activiteiten geldt gratis toegang en ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om mee te doen!

Het volledige programma is te vinden op stadspodium-rotterdam.nl/evenementen