Laden Evenementen

Op zondagmiddag 21 augustus is het tijd voor de dans van het hart: de Tango! Tijdens twee korte workshops kun je de basics van deze stoer en sensuele dans leren. Of dans vrij op de prachtige live muziek van Ville Hiltula & friends. Kom langs!

Altijd al eens zelf de tango willen proberen? Om 14.00 uur en 15.00 uur geven leraren van de Rotterdamse tangoscholen bij de dansvloer een compacte introductieworkshop voor absolute beginners. Gratis en leuk om te doen, dus grijp je kans! De workshops worden gegeven door dansscholen Cuartito Azul, Tangoworks en Alma de Tango. Bovendien kun je deze middag ook kijken naar een demonstratie van professionele tangodansers.

Live muziek
Live muziek wordt verzorgd door Ville Hiltula, de internationaal succesvolle bandoneonist die samenwerkte met wereldberoemde tangoartiesten. Tijdens de Tango Salon speelt hij samen met Gustavo Cabrera (viool), Anke Steenbeke (piano) en Boris Franz (double bass).

Dansscholen
www.cuartitoazul.nl
www.tangoworks.nl
www.almadetango.nl

Weerbericht
In principe gaan de Danssalons altijd door. Bij regen proberen wij een andere locatie te vinden, grenzend aan het Grotekerkplein: we houden jullie op de hoogte via onze website!