Laden Evenementen

We pakken door met muziek op het Stadspodium. Zaterdag 18 september kun je genieten van orkest Sinfonia Rotterdam. Het kamerorkest brengt muziek van klassieke meesters als Mozart en Beethoven onder leiding van dirigent Conrad van Alphen op een eigentijdse manier naar het Stadspodium. Met solo’s van fluitiste Juliette Hurel en ud-speler Mehmet Polat. Ben jij erbij?

Sinfonia Rotterdam

Sinfonia Rotterdam brengt muziek van klassieke meesters op een dynamische en indringende manier naar een groot publiek. Onder leiding van dirigent Conrad van Alphen brengt het Rotterdamse orkest een bijzonder muzikale beleving. De missie van Sinfonia Rotterdam: mensen op een eigentijdse en verrassende manier raken met klassieke muziek. Het orkest programmeert klassiekers van de 18e eeuw in samenhang met composities uit latere perioden. En betrekt door haar actieve manier van musiceren en energieke uitvoering het publiek bij het optreden.

De bekende soliste Juliette Hurel vertolkt het Fluitconcert van Schwindl en meester ud-speler Mehmet Polat voert met het orkest twee speciale nummers uit. Het belooft een onvergetelijk en speciaal optreden te worden op het Stadspodium.

Programma en info

Het concert is gratis, maar we vragen je om wel een kaart te reserveren via de website van Sinfonia Rotterdam.

Er zijn zitplaatsen beschikbaar voor de bezoekers, maar eromheen staan is ook mogelijk. Wees lief en houd 1,5 meter afstand van elkaar.