Laden Evenementen

Rotterdam Zingt en viert de stad! Op zaterdag 16 juli 2016 zal stadsbeiaardier Richard de Waardt vanaf 18:00 uur het eerste lustrum van het gratis meezingevenement Rotterdam Zingt inluiden, met diverse Rotterdamse liedjes, op het historische carillon van de Laurenskerk.

Daarna is het de beurt aan de altijd gezellige Wannabiezz om samen met het publiek ‘de stad te vieren’. Na dit optreden betreden de, zich van te voren aangemelde sfeermakers, het podium en onder begeleiding van de energieke presentator is het tijd om de keeltjes te schrapen en heel Rotterdam uit volle borst te laten meezingen. Van Abba tot Diep in mijn hart, van You’ll never walk alone tot Tom Jones.

Van samen zingen word je blij, dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Rotterdam Zingt is een meezingfeest voor iedereen die graag zingt, van jong tot oud. Of je nu zuiver zingt of vals, dat maakt niet uit, iedereen mag zich uit volle borst laten horen, niemand zingt solo! Met z’n allen meezingen met bekende Rotterdamse, Nederlandse en internationale liedjes. De teksten van de liedjes worden geprojecteerd op de ledschermen en staan in de speciale meezingkrant.

Rotterdamse (muzikale) gasten komen langs en zingen liedjes uit de afgelopen 75 wederopbouwjaren, want Rotterdam viert de stad! En hoe kun je dit beter vieren dan samen zingen, dansen en lol maken, hartje stad? Blijf op de hoogte via www.facebook.com/rotterdamzingt

Rotterdam Zingt, het evenement waarbij het publiek de ster is!