Laden Evenementen

GayRotterdam organiseert in samenwerking met het Stadspodium – In het nieuwe Stadspark Rotterdam en de gay-community een Roze Picknick. We nodigen iedereen – alle letters uit het alfabet – uit om te komen picknicken in het nieuwe Stadspark.

Tijdens een gezellige picknick bestaan er geen hokjes, alleen maar kleedjes. Strijk neer in het nieuwe park in het hart van de stad en ontmoet elkaar. Drink een drankje, geniet van lekkere hapjes, flirt en dans. Laten we met z’n allen het centrum van Rotterdam roze kleuren!

De toegang tot de picknick is uiteraard gratis. Het exacte programma en meer informatie over te verkrijgen picknickmanden vol lekkers.. volgt snel! Zet jezelf aanwezig op facebook en blijf op de hoogte van updates en nieuws!

De Rotterdamse Roze Picknick wordt georganiseerd door GayRotterdam en mede mogelijk gemaakt door het Stadspodium, Hippr, Dansschool de Klerk, COC Rotterdam e.o., Mankracht Rotterdam, The Hang-Out 010, Roze in Blauw en vele anderen. Wil jij ook (inhoudelijk) partner worden? Stuur dan even een mailtje!