Laden Evenementen

75 Rotterdamse studenten, ondernemers, wetenschappers, journalisten, politici, medici, agenten, huisvrouwen, etc gaan op 14 mei om 13:30 het gedicht De Stroom van Jan Prins  voordragen. Voorafgaand hieraan zal men van 13:28 tot 13:30 2 minuten stilte houden ter nagedachtenis aan hen die vielen tijdens het bombardement van Rotterdam op 14 mei 1940.
Op praktische elke straathoek van de brandgrens zal twee minuten stilte houden ter nagedachtenis van hen die vielen.  Het belooft een indrukwekkend en groot eerbetoon te worden.

Na afloop kan men tijdens de afsluitende manifestatie van 14:00 – 16:00 op het Stadspodium uit eigen werk voordragen of naar andermans werk luisteren. Dit is een open podium en iedereen kan daar aan deelnemen. Voorwaarde is dat het gedicht gaat over de Tweede Wereldoorlog of het bombardement.

Kijk op http://www.rotterdamdicht.nl/het-bombardement voor de 75 Rotterdammers en de locaties waarop zij het gedicht De Stroom gaan voordragen. U bent vanaf 13:15 van harte welkom op een van de 75 locaties aan de brandgrens.