Laden Evenementen

Drie dagen lang ontvouwt zich op het Grotekerkplein in Rotterdam één grote marathon van voorstellingen en optredens gelinkt aan de levensverhalen van het oral history project ‘Ongekend Bijzonder’. Een driedaags evenement uit de keuken van wereldburgers die ooit hun geboortegrond ontvluchtten en in Nederland een nieuw leven hebben opgebouwd.

Vrijdag 17:00 – 22:30
Zaterdag 14:00 – 23:00
Zondag 14:00 – 20:00

Voor het volledige programma, klik hier.

Met optredens van: Ntjam Rosie & Artvark, Mala VitaTenTemPiés, Amankay, Misa & Sendi, Los Paja Brava (zie foto), Dar al Mouzik, Team Tresor en vele anderen. Ook zijn er co-producties met het Ro Theater en Music Generations, dans met DansSalon en Kud Tam Daleko en ballet Newen Copihue.

Tijdens het festival zijn er bovendien workshops kinderkunst en workshops voor volwassenen, de kunstsalon Anders Kijken en nog meer beeldende kunst, documentaires, films, dichters & muziek en meer. Doorlopend staat midden op de locatie de ‘huiskamer van Rosh’ veldwerker en filmmaker Rosh Abdelfatah, waar hij het hele weekend werkt aan de film van zijn leven met ook de première van zijn ‘film-estafette’.

Foto: Los Paja Brava