Laden Evenementen

Op 1 en 8 september kun je meedoen aan de gratis workshop Kurodaiya: een vorm van zelfverdediging. Kurodaiya is gebaseerd op een klein aantal simpele technieken, die in korte tijd door vrijwel iedereen aangeleerd kunnen worden. Na een paar lessen kunnen ze al van pas komen in de praktijk! De workshop wordt gegeven door de bedenker van het zelfverdedigingssysteem zelf: Krishna Gopal.

Kurodaiya is gebaseerd op simpele, maar effectieve technieken, die grotendeels gebaseerd zijn op balansbeheersing en -verstoring. Tijdens de workshop beginnen we bij de absolute basis, dus iedereen is welkom om mee te doen! Doordat de technieken effectief en realistisch zijn, zal iedereen er baat bij hebben in de praktijk.

Over Krishna Gopal
Krishna Gopal  is een innovator op het gebied van omgaan met geweld en agressie. Zijn motto is: “Geweld eindigt waar respect begint”. Krishna Gopal heeft Kurodaiya ontwikkeld als middel om jezelf optimaal te kunnen beschermen, op een proportionele en non-agressieve manier. Om deze reden wordt Kurodaiya ook wel gezien als een “next generation” zelfverdedigingssport.

Actie 55+
De workshop Kurodaiya is onderdeel van Actie 55+, een programma met activiteiten speciaal bedoeld voor 55-plussers. Elke donderdagochtend tussen 11:00 en 12:00 kun je gratis meedoen aan verrassende workshops. Daarna strijken we gezellig neer bij Proeflokaal De Swarte Leeuw voor een kop koffie (€1) en een punt appeltaart (€2,50)!

Bron: www.zelfverdediging.com/kurodaiya
Foto: Martin Nobida