Laden Evenementen

Deze Jazz Salon mag je niet mag missen: 11 september komt Saskia Laroo namelijk spelen op het Stadspodium! De getalenteerde trompettiste is een internationale naam in de jazzscene en wordt ook wel vergeleken met Miles Davis. Het Jazz Circus Collective staat garant voor een swingende middag op het Grotekerkplein. Door Jazz te mixen met moderne invloeden brengen zij de stijl terug naar de dansvloer. Sluit aan bij de gratis workshop en dans mee, geniet van de live muziek en dansdemonstraties!

14:00 – 15:30  Saskia Laroo (live)

Verdere muzikale support wordt verzorgd door Gerbrand Brederveld (alt en tenor sax), Warren Byrd (vocals, skat), DJ Dominick en DJ H. the Hype. Tot slot geeft de Jazz Circus Collective dance crew spetterende demonstraties om 14.30 en 16.00 uur, waar zij Jazz mixen met allerlei andere dansstijlen.

Workshop
Zelf (verder) kennismaken met Jazz Dance? Dominick Bertens, de man achter Jazz Circus, geeft tijdens de Jazz Salon een 3 keer 15 minuten gratis workshops. De eerste workshop start om 14.00 uur. Geen ervaring of partner nodig! In de workshop word je uitgenodigd om naar de muziek te luisteren, een ‘muzieklijn’ te kiezen om hierop de passen aan te leren. Jazz Dance is een universele dansstijl, dus je kunt de geleerde pasjes op alle soorten muziek gebruiken! Het belangrijkste is plezier te beleven van muziek en actief mee te doen.

Meer weten over Jazz Circus?
www.jazzcircus.nl
www.youtube.com/channel/UCxwzy1Zya9Q8Ir7bUZHZ6_Q