Laden Evenementen

Op 5 juni ben je van harte welkom bij de Jazz Salon! Na hun debuut op het Stadspodium vorig jaar is Jazz Circus Collective terug voor een swingende middag op het Grotekerkplein. Door Jazz te mixen met moderne invloeden brengen zij de stijl terug naar de dansvloer. Sluit aan bij de gratis workshop, geniet van demonstraties en dans zelf mee op de jazzy muziek!

De muziek wordt verzorgd door DJ Dominick en DJ Sookie (Jazzjunkies), Sytze Krist (percussie) en Sanne Landvreugd (sax). Ook geeft de Jazz Circus Collective dansformatie “The Soulbrothers” een spetterende demonstratie, waar zij Jazz mixen met allerlei andere dansstijlen.

14:30 – 15:30 Workshop
Zelf (verder) kennismaken met Jazz Dance? Dominick Bertens, de man achter Jazz Circus, geeft tijdens de Jazz Salon een gratis workshop. Geen ervaring of partner nodig! In de workshop word je uitgenodigd om naar de muziek te luisteren, een ‘muzieklijn’ te kiezen om hierop de passen aan te leren. Jazz Dance is een universele dansstijl, dus je kunt de geleerde pasjes op alle soorten muziek gebruiken! Het belangrijkste is plezier te beleven van muziek en actief mee te doen.

Meer weten over Jazz Circus?
www.jazzcircus.nl
www.youtube.com/channel/UCxwzy1Zya9Q8Ir7bUZHZ6_Q