Laden Evenementen

Alsof hoepelen nooit is weggeweest. Wie kent het niet van vroeger? Hoopdance is het nieuwe hoepelen, nog swingender en vooral heel gezond. Op 15 en 22 september komt Juliette Barzilaij langs voor een gratis workshop!

Moderne muziek en gekleurde hoepels zijn de perfecte ingrediënten voor een gezellige ochtend.  Je ontwikkelt en verbetert je spieren, het ontneemt de stress en geeft vooral plezier. Voor je het weet is het lesuur voorbij! Naast dans worden er fitnessoefeningen toegepast met de hoepel op een speelse manier. Ook je balans zal op de proef worden gesteld.

Het mooiste bij hoepelen is dat iedereen het kan, zolang discipline, motivatie en vooral gezelligheid aanwezig zijn. Na een uur lang hoepelen kun je je voldaan voelen, maar ook rustiger en vooral fitter. Naast dat je je gevoel voor ritme en je buik-, arm-, been- en bilspieren traint, verbrand je ongeveer 110 calorieën per 10 minuten!

De voordelen van Hoopdance:
– Je ontwikkelt discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen
– Per 10 minuten verbrand je 110 calorieën
– Hoepelen kan zowel individueel als in teamverband
– Je vergroot je uithoudingsvermogen
– Je verbetert je balans
– Het neemt stress weg!
– Het is vooral heel veel FUN!

Docent Juliette Barzilaij
Juliette Barzilaij zat vanaf haar vierde op klassiek ballet. “Hoopdance is voor mij meer dan alleen dansen: het is bewegen en één worden met de hoepel. Alleen dansen kan ook mooi zijn, maar beeld je eens in als je dit met een voorwerp doet, waardoor je nog beter je verhaal dansend kan vertellen. Hoepelen is mijn passie, motivatie en stimulans. Als ik niet aan het hoepelen ben, dan heb ik wel een notitieboekje in mijn hand waar ik nieuwe oefeningen in schrijf.” Voor meer informatie, neem een kijkje op haar website.

Juliette Hoopdance

Actie 55+
De workshop is onderdeel van Actie 55+, een programma met activiteiten speciaal bedoeld voor 55-plussers. Elke donderdagochtend tussen 11:00 en 12:00 kun je gratis meedoen aan verrassende workshops. Daarna strijken we gezellig neer bij Proeflokaal De Swarte Leeuw voor een kop koffie (€1) en een punt appeltaart (€2,50).