Laden Evenementen

Stadspodium Rotterdam presenteert met trots de nieuwe workshops Actie 55+! Wij nodigen iedereen uit voor de aftrap op donderdag 23 juni, met een gezellig dansfeest op het Grotekerkplein met Het Danspaleis.

Het Danspaleis is geïnspireerd op de dansfeesten van de jaren ’40 en ’50. Deze zomer komen zij tweemaal de dansvloer van Stadspodium Grotekerkplen onveilig maken. De PD, ofwel PlatenDraaier, trekt de ouwe krakers uit de koffer van Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day en vele andere sterren van weleer. Van echte meezingers en de polonaise, tot ouderwets rock-en-rollen! Ook dansen en zingen zoals vroeger? U bent van harte welkom bij deze vrolijke ochtend op het Grotekerkplein!

PS: Het Danspaleis is niet alleen voor 55-plussers. Kinderen, kleinkinderen, dansliefhebbers en andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom!

Actie 55+
Dit evenement is onderdeel van Actie 55+, een programma met activiteiten speciaal bedoeld voor 55-plussers. Elke donderdagochtend tussen 11:00 en 12:00 kun je gratis meedoen aan verrassende workshops. Daarna kun je gezellig neerstrijken bij Proeflokaal De Swarte Leeuw, waar je op vertoon van je stempelkaart een kop koffie voor €1 en een punt appeltaart voor €2,50 kunt bestellen. Voor meer informatie, klik hier.