Laden Evenementen

Donderdagochtend 30 juni en 7 juli komt Rotterdamse Boksvereniging Crooswijk langs voor een workshop boksen! Jong en oud, man en vrouw, ervaren en onervaren krijgt de kans om kennis te maken met deze leuke sport. Hard tegen hard zal het niet worden: het doel van Fitness Boxing om fit te blijven door middel van boksbewegingen. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en doe een lesje mee!

Actie 55+
De workshop is onderdeel van Actie 55+, een programma met activiteiten speciaal bedoeld voor 55-plussers. Elke donderdagochtend tussen 11:00 en 12:00 kun je gratis meedoen aan verrassende workshops. Daarna strijken we gezellig neer bij Proeflokaal De Swarte Leeuw voor een kop koffie (€1) en een punt appeltaart (€2,50).

Workshop met RBV Crooswijk
RBV Crooswijk bestaat al sinds 1971 en heeft sinds enkele jaren ook een seniorenploeg: the Dutch Windmills. De trainers van deze ploeg komen twee donderdagen achter elkaar langs  bij het Stadspodium om 55-plussers van de sport te laten proeven. Na een goede warming-up zullen we de basis stootbewegingen gaan oefenen.

Een groot aantal Windmillers heeft vroeger wedstrijden gebokst, maar de laatste jaren krijgen de Dutch Windmills ook steeds meer aanmeldingen van 55-plussers zonder bokservaring. Dus heb je de smaak te pakken gekregen? Neem eens een kijkje op hun website.

Foto: Jeffrey Pott